Jūsų Krepšelis Tuščias

Kiekis: 0
Tarpinė suma: €0
Nemokamas pristatymas visiems užsakymams

Apdailos Styginių Šviesos Baterijos Dėžutės elektros Energijos Tiekimo Muschroom Šviesos Eilutės LED Šilta Šviesa Kalėdų Patalpų vidaus Lauko Apdaila

Sandėlyje
€7.04 €3.73

Prekės kodas:

w6868

Žymos:

1. Grybų Dekoratyvinės Šviesos Eilutę: Sukurta 20 raudonų grybų, tai yra romantiškas ir gražus, net, kai šviesos yra ne, tegul jūsų namai įveskite romantišką atmosferą.Minkštas ir šiltas LED žibintai pridėti romantiškas ir įdomus jausmas.

2. Didžiosios Dovanų Idėjos Apdaila: specialaus dizaino papuošalai Kalėdų leidžia jums mėgautis nepamirštama apšvietimo patirtis.Šis LED šviesos eilutės yra powered by baterija, dėžutė, saugu naudoti, ir bus ne perkaisti po ilgalaikio naudojimo.

3. Platus vidaus/lauko Programos: Mūsų patvarus string žibintai yra specialiai skirti festivaliai ir yra idealus papuošalai namai, sodai, kiemai, pašiūrės, plaukai, tvoros ir terasos.Tik nustatyti, jiems pareikšti ryškumą ir meno prasme į savo lauko erdvę.

4. Baterija Lauke Maitinimas: Mūsų 7.2 pėdų ilgio minkštas grybų tvirtas dekoratyvinis ir šiltas šviesos eilutės yra lengva naudoti, jokių laidų nėra būtinas, ir jis gali būti varomas saugus žemos įtampos elektros energijos tiekimo su 3 x AA baterijos (neįtraukta).

5. Įvairias Programas: Mūsų minkšta grybų dekoratyvinės šviesos string tinka vidaus/lauko/šventės/festivalio naudoti, lengva įdiegti ir saugus naudoti.Puikus namų, vestuvių, mergina, miegamasis, vaikų kambarys, festivalis, šalies apdaila žibintai ir šviesos atmosfera.

Specifikacija: Elemento Tipas: LED Šviesos Sring

Medžiaga: Plastikas

Skaičių Led: 20LED

Šviesos Spalva: Šilta Šviesa

Bruto Svoris: Apytiksl. 63.00 g/2.22 oz

Dydis: Bendras Ilgis: Apytiksl. 2.2 m/7.2 pėdų, Grybo Skersmuo Maždaug. 3cm/1.2, Aukštis Apytiksl. 3cm/1.2

Baterijos: 3 x AA Baterijos (neįtraukta)

Paketų Sąrašo: Šviesos Eilutę

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

Formos angel
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Bendras reitingai